DISKUSE K ČLÁNKU

krakonos500: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(13. 06. 2010 22:19)

panalev:to brát celoplošně? Proč by nemohla dostat porodné maminka, ze slabší sociální vrstvy
aspoň na první dítě, víc by jich asi stejně neměla. Tím by ostrouhaly menšiny na desátém dítěti...Žena bohatého podnikatele, tu to nevytrhne, ale opravdu jsou lidé, kteří když už mají práci - tak za pár korun.

(13. 06. 2010 15:37)

arresteddevelopment:až bude naše ekonomika v přebytku a nebude vědět, co s penězi. Hlavně pokud se nejedná o první dítě, kdy se pořizuje všechno poprvé. U druhého už v podstatě všechno máte. Sama jsem váhala, jestli si ho mám jít vyzvednout, ale neodolala jsem, a nakonec ho dala starší dceři na stavební spoření. Takže asi tak to je s tím porodným.

(13. 06. 2010 14:50)

(13. 06. 2010 15:59)

MLudvika:tento útok na mne :
no je videt ze jste asi uz dost stara nebo stary, a jeste jste se nestihl napojit na tu demokracii co za kterou jste vsichni bojovali a hlavne za vase deti aby se meli alespon oni lepa a ted jim prejete totez aby meli to co vy, to mohli zustat komu­nisti­....­....­...ne­chapu o co vam jde, zavidite si i v rodine, vy jste ale krivak

proč bych měla být křivákem, když jsem pro to, aby matky porodné dostávaly? Proč? A proč mne strkáte do sorty lidí, kteří by chtěli mít zpět komunismus ? Kdo Vám vážená osobo DAL PRÁVO MNE ZDE TAK NAPADAT ? Znám hodně rodin, kde chtějí další dítě a ted si to prostě nebudou moci dovolit. My jsme měli mateřskou 5,5 měsíce - z toho byl 1 měsíc před porodem. Tedy po narození dítěte jsem musela buď do práce nebo, zůstat doma zadarmo. Do těch dob bych nechtěla aby se dnešní mladá generace vracela !!! Tak o co Vám jde, že mne nazýváte závistivkou a křivákem?
Omluva zde by byla na místě

(13. 06. 2010 13:57)

gebpali:To neřešte, je to vůůůůůůůůůůůůůůl.

(13. 06. 2010 19:43)

gogo:Omluvu zde čekat nemůžete." Hrdinové" v anonymitě se neomlouvají... A ohánění se "komunismem" zde používá často jako demagogický argument řada diskutujících, když jim skutečné argumenty schází. Kdo prostě má jiný názor, komu se na současným poměrech něco nelíbí, je estébák a hotovo.. Diskutujete v Blesku...

(14. 06. 2010 06:51)

helmuth:konečně začali dělat lidé v naší zemi odboj,který bude dobrým počinkem ke komunálním a senátním volbám!V těch doufám TOP09,ODS a VV propadnou jako poslední vyvrhelové.

(13. 06. 2010 13:30)

gebpali:Á dobré poledne, soudruhu Iljiči!!!

(13. 06. 2010 13:31)

ipunk:Děti si snad pořizujeme proto, že je chceme! Nebo snad kvůli státu? Vlastní děti na vlastní náklady. Takže zrušit.

(13. 06. 2010 13:23)

gebpali:

(13. 06. 2010 13:28)

(13. 06. 2010 15:16)

gebpali:Vážený hlupáku.

Já ubohý nejsem, je mi fajn. Ubohý jste sám. Jen se tady něco šustne, bojíte se jako každý podvodníček, který dosu na tomto systému zparazitoval.

(13. 06. 2010 19:34)

(13. 06. 2010 22:25)

znojmacka:To jsou řeči.. a když tedy na vlastní náklady, protože přece ne kvůli státu- tak to pak po lidech nebude stát nic chtít, až budou soběstační, že?? Hurááá, asi se zruší daně, my nic od státu a stát nic od nás

(13. 06. 2010 19:38)

benitho:Vážení přátelé, navrhuii se zamyslet nad tím jak začínali naši politici v době čekání na potomka, jestli by jim nevadilo že od státu nedostanou ani korunu, mateřská v dobrým případě bude formou almužny zasílaná včas na účet !!!! a v případě nezaplacení jakékoliv pohledávky (37.-) přiběhl falešný exekutor a legálně a beztrestně vybílil byt.atd atd. myslím ,že se dá nad tím dost dlouho zabrečet, proto navrhuji dle řádného průzkumu nastavit politikům výše platu na průměrný plat v české republice a žádné výhody, žádné cestování za naše peníze , týdny v africe za několik miliónů atd.atd, za to co za poslední roky odvádějí by si zasloužili leda tak legitku na dráhu a ještě k tomu na stojáka parchanti. Toť vše , děkuji

(13. 06. 2010 13:19)

gebpali:No, důležité je, že jste nám tu zazpíval, a co jako????

(13. 06. 2010 13:29)

benitho:no comment, hudení kritiku ......... jenom si myslím že se ty prachy, dají ušetřit někde jinde ,než na maminách. třeba na politicích a co jako???

(13. 06. 2010 13:34)

znojmacka:benitho- souhlas.. Prvně politici a pak třeba kriminálníci, šlapky, podvodníci..

(13. 06. 2010 19:27)

gebpali:Jako nic. Ale jsem ochoten vám pomoci malou radou. Pokud vás to tak tíží, stoupněte si pořádně e rozběhněte a vemte to hlavou přímo do zdi!

(13. 06. 2010 19:36)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy