DISKUSE K ČLÁNKU

anelam:Tady na diskuzích píší většinou stále stejní lidé-a jak to sleduji ,tak musím dát zapravdu gogovi i krakonošovi Je to prostě tak a přesto nejede vlak!I když jsi psal že jsi postarší ,tak ti nevěřím ,píšeš jak blbeček z 1.zvláštní sama jsem po tobě chtěla aby jsi mi napsal čím ta pravice je výjimečná a co dobrého za 20 let nám přinesla a už jsi se na té diskuzi neoběvil a to se stalo vícekrát.Tak se buď rozumně vyjádři a nebo přestaň napadat lidi co mají pravdu i argumenty

(18. 06. 2010 18:06)

gogo:Ano, ten věk je zcela jasně adolescentní, navíc ještě s určitými psychickými anomáliemi... Ten hošík nikde ani nepracuje ani nenavštěvuje žádnou školu. Hádám na zlaté děťátko zbohatlého restituenta....

(18. 06. 2010 21:51)

antoniocosi:opět lžeš...všude to nebylo, u nás v chemičce jsme dostávali pouze montér­ky,bo­ty,ru­kavi­ce a Indulonu se Solvinou...toť vše, a to nemluvím o tom, že jsem si to stejně zaplatil, protože jsem musel platit po.s.rané ROH a byly podniky, kde nedostali lidé nic...

a ty rádobysolidární sbírky 10 Kč na Vietnam...to bylo taky něco

(18. 06. 2010 13:29)

krakonos500: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(18. 06. 2010 14:52)

gogo:Hochu, hochu .... Jak je vůbec možné že jsi tu strašnou dobu vůbec přežil ? Že jsi nezemřel hlady ? Že si neemigroval ? Že Tě nezavřeli, nemučili, nezastřelili ? A ještě ROH příspěvky jsi musel platit... To je strašné.... A ještě 10 Kčs na Vietnam od Tebe chtěli, aby jsi podporoval Vietnamce v boji proti americkým okupantům ! Takhle Tě nelidsky dřeli zkůže... Nechceš pofoukat bebínko ?

(18. 06. 2010 16:32)

(18. 06. 2010 11:31)

antoniocosi: jo rozvážel uhlí ale u ČSAD ty barone a nebyl to děda ,ale strýc...už si h...o pamatuješ

(18. 06. 2010 11:42)

(18. 06. 2010 11:53)

antoniocosi: typickej ČSAĎák všechno bylo zadarmo

jo to Ti zůstalo...říkalo se jim "solvíny" řidičům od ČSAD

celkem trefné...

(18. 06. 2010 12:00)

(18. 06. 2010 12:17)

gogo:V každém případě bylo mnohé o čem se mnoha lidem dnes ani nezdá. Na př. práce.... a byty zdarma... a školství zdarma ... a zdravotnictví zdarma.... a kriminalita proti dnešní zanedbatelná.... a slušnost lidí....
a úroveň kultury.... atd. Byly samozřejmě i značné zápory. Ale sečti dnešní plusy s mínusy a můžeš porovnávat. Práce je důležitější než banán a střecha nad hlavou než wc papír.... Tak a teď si můžeš zase chlapče plivnout... Ať si ulevíš. Ať se Ti lépe spí. Ty by jsi bez vulgarit asi ani neusnul, že ?

(18. 06. 2010 21:46)

(18. 06. 2010 11:54)

antoniocosi:demagogie hošani vy si dojděte k Chocholouškovi...

ubrečení,ukřivdění, arogantní,samolibí socánci

(17. 06. 2010 14:40)

(17. 06. 2010 14:57)

gogo:Nikdo tu nebrečí, jen srovnává. Nikdo není ukřivděný ale oprávněně pohoršený. A arogantní a samolibí ??? No to mi připadá jako když zloděj volá chyťte zloděje .... To jsi přece Ty milý příteli ... To jsem Ti snad již párkrát napsal. Samolibý nemůže být ten, kdo se zastává chudých. Samolibý může být jen ten, kdo s nimi pohrdá. A to jsi bohužel Ty.... Takže si to příště nepleť. Stačí jak máš guláš v tom ostatním...

(17. 06. 2010 15:54)

antoniocosi:Vy 2 jste komouši a nic jiného...schováváte se za to, že chcete aby se "chudí" měli dobře oni jsou u nás nějací chudí???! pokud vím, tak pouze nemakačenka a "cikorky" a tak to bohužel bylo,je abude !!! tak tu nemelte nesmysly otevřete si více stránek najednou, a pročítejte si ty své bláboly...pořád dokola jak kafemlejnek
A guláš já rád, tak že si ho jdu ohřát...nazdar

(18. 06. 2010 08:49)

(18. 06. 2010 11:25)

gogo:Tak konečně Ti začíná docházet, že plácáš nesmysly. Když někdo oprávněně kritizuje dnešní stav v těchto troskách, neumíš nic jiného než rozdávat urážky, nadávky či trapné přídomky. Na věk, který o sobě hlásáš, je to nedůstojné a trapné. Argumenty proti žádné samozřejmě nemáš, protože je ani nemůžeš mít a tak si stále jen ulevuješ a ani nepozoruješ, kolik lidí Tě již zde považuje za trapného plácala... Jdi se najíst, maminka Ti ten guláš jistě udělala dobrý. Na takovém synáčkovi se šetřit nesmí...

(19. 06. 2010 07:12)

cmeldicka:Jsi ubohý ufnukáný ,jak není po tvém tak zuříš co zde píše Krakonoš a podobní mají pravdu .... mě za komouší bylo dobře!!!! Ted samé nahnité banány a pořádně drahé ,, tenkrát málo ale levné a krásné, práce pro všechny žádné flákání mladých po ulici a drogování ...makalo se a byli prachy na všechno.To jen ted je moda nadávat a lhát si do vlastní kapsy . To já dělat nebudu mě se žilo krásně prima vztahy mezi lidmi bezpečí o jakém si dnes můžem nechat jen zdát.Politici dnešní doby jsou největší paraziti v tomto státě bylo by je potřeba vyházet z oken jako kdysi dávno.

(21. 06. 2010 22:35)

(16. 06. 2010 21:41)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy